top of page
Sanna_1080x1080.png

Om mig

Jag är en kreativ AD och formstark designer med ca 20 års byråerfarenhet. Mina år i branschen har gett mig gedigna erfarenheter inom reklamvärlden. Jag drivs av att omsätta kundens utmaningar i kommunikativa lösningar som kan anpassas för alla typer av aktiviteter och kanaler, som en del av det övergripande varumärkesarbetet. Både on- och offline. De senaste åren med allt mer fokus på webbplatser, webbkampanjer och sociala mediestrategier.

Min passion är idéprocessen och att fånga upp essensen i kunders varumärken, och på så sätt lyfta fram deras styrkor genom strategi och design. Som når och helst berör mottagaren.

 

Jag arbetar med stora globala företag men också mindre lokala aktörer. Jag gör grafiska profiler, reklamkampanjer, en hel del styling och skapar även events och håller i fotograferingar. Behövs ett team så samarbetar jag med ett gäng andra frilansare för att kunna erbjuda en komplett arbetsgrupp. Sen ett år tillbaka går en del av min tid till bloggportalen justwannahavefun.se där jag bland annat stylar och arbetar med events.

Hör av dig så tar vi en kaffe!

KUNDER

GENOM ÅREN:

Pågen Lingongrova

Pågen Hönö
Justwannahavefun.se

Eightmood

Nothing
TeaJunkie

Folkuniversitetet
The Lodge

Malmö Doc Lab

Maxomorra

Barcompagniet

Gouteva

Orkla

Burlöv Center
Globen Shopping

Lufthansa
Lunds Energi
Tarkett International
Sommarscen Malmö
Headbrands

Rikskuponger

Parkering Malmö
Mercedes Trophy

BRIO
Headbrands

Mellby Center
Safegate
Sandvik
Astra Zeneca
Ferring

Biogen Idec

Berendsen
KåKå Bagerigrossist
NordMills

Sita Suez
 

bottom of page